VI ER MORGENDAGENS ARBEIDSPLASS

Steem er en gjeng kreative folk med samlet kompetanse skreddersydd til ethvert oppdrag. Vi er selvstendige og organisert i et felles selskap, alle med lang erfaring – og med et stort nettverk av flinke fagfolk og underleverandører. Denne unike alliansen av kreative hoder gjør at vi får belyst en problemstilling fra flere sider, og vi kan levere en sømløs leveranse innen alle grener av markedsføring, visuell kommunikasjon og reklame.

LISA APALL

LISA APALL

Kreativ leder / senior designer

lisa@steem.no
90 08 46 08

Med 20 års erfaring som grafisk designer har Lisa opparbeidet seg solid kunnskap i en designprosess fra A til Å. Hun har vært kreativ leder og ansvarlig for utvikling av flere store merkevarer og identiteter. Lisa er faglig sterk og en lagspiller som ser det store bildet.

MARIANNE EIDAL

MARIANNE EIDAL

Senior designer / Foto & Styling

marianne@steem.no
91 85 21 12

Marianne er magasinekspert og elsker å utvikle nye magasiner. Gjerne kombinert med livsstil, reise, interiør og mat. Marianne styler og fotograferer mat til de vakreste bildereportasjer og kan stå i timesvis over kjelene med spennende kulinariske eksperimenter. Yogaentusiast. Italiafan. Kaffeelsker.

TONE LISE SKOMSVOLD

TONE LISE SKOMSVOLD

Grafisk designer / Produksjonsansvarlig

tone@steem.no
91 74 98 47

Tone er en morsom sjel med lang erfaring innen grafisk design der hun har jobbet med alt fra cd-cover, plakater til bøker og innpakning. Hun er en kløpper i designverktøy og hennes forkjærlighet for typografi og bilderedigering resulterer i høy kvalitet i hennes arbeid. Reiser, musikk, dans og kunst er det Tone kombinerer sin jobb med.

TROND KIELLAND

TROND KIELLAND

Fotograf og art director

trond@steem.no
90 83 14 10

Trond er art director og fotograf og startet sin karriere som assistent for den anerkjente fotografen Michael Joseph i London på 80-tallet. Senere studerte han fotografi, film og maling ved San Franciscio Art Institute. I dag jobber han som art director og fotograf med både reklame og kunst som uttrykksform.

CHRISTOPHER HAGELUND

Konsulent / Salg

christopher@steem.no
98 61 37 23

Christopher er utdannet grafisk designer på Academy of Art College, San Francisco, og har drevet egen grafisk virksomhet i over 15 år. Startet Workhouse AS i 2012 som drifter flere kontorfellesskap med totalt over 100 kontorer og kontorplasser, og eier og driver dette i dag. Har lang erfaring innen nettverksbygging, salg, selskapsutvikling og gründervirksomhet.

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

I tillegg til vår kjernekompetanse, har vi knyttet til oss gode samarbeidspartnere slik at vi kan levere et større spekter av tjenester.

PROGRAMMERING

Itevo AS

FOTOGRAF

Ilja Hendel

Mediebyrå

Nowa Kommunikation